Last news in Fakti

10 Март, 2016 11:58 1 227 0

Турски тимове искат Хубчев за треньор

  • хубчев-
  • берое-
  • договор-
  • треньор

Два клуба се борят за подписа на наставника на Берое

Турски тимове искат Хубчев за треньор - 1
Снимка: БТА

Два клуба от Турция проявяват сериозен интерес към треньора на Берое Петър Хубчев. Единият е от долната половина на елита, а другият от втора дивизия. Засега имената им се пазят в тайна, пише "Тема Спорт".

Както е известно, Хубчев все още не е удължил договора си със заралии, който изтича през лятото. Ръководството на Берое е подготвило нов контракт за специалиста, но неговото подписване до голяма степен ще зависи от изпълнението на поставените цели - спечелване на Купата на България и второ или трето място в първенството.

Хубчев пое Берое през октомври 2012 година, след като наследи на поста освободения Ивко Ганчев. Самият Хубчев е изкушен да продължи кариерата си в чужбина, ако не остане начело на старозагорци. Той вече е бил запознат с интереса на двата турски клуба.

Треньорът е бил категоричен, че приоритет е работата му в Берое и ако получи предложение за нов договор, ще го приеме. Хубчев в момента е наставникът, който най-дълго се е задържал начело на даден отбор у нас. През 2013 година той спечели  Купата и Суперкупата на България, а през миналия сезон изведе заралии до сребърните медали в първенството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА