Last news in Fakti

10 Март, 2016 20:51 612 0

Добруджа пречупи Марек в драма

  • добруджа-
  • марек-
  • суперлигата-
  • плейоф-
  • шампион

Тимът от Добрич дръпна с 1:0 победи в плейофите на Суперлигата

Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) се добраха до драматична победа в битката от плейофите за титлата в Суперлигата на България.

Възпитаниците на Мирослав Живков надиграха Марек Юнион Ивкони (Дупница) с 3:2 (21:25, 25:24, 25:18, 21:25, 17:15) в първия мач от 1/4-финалите, игран тази вечер в пълната зала "Добротица".

Истинско зрелище предложиха шампионът и вицешампионът от миналата година в първия 1/4-финален мач помежду си в Добрич. В петия решителен гейм двата отбора се хвърлиха с всички сили, като поддържаха пълно равенство на терена. Играеха точка за точка, като всеки тим печелеше подаването си. Една грешна атака през центъра за дупничани се оказа достатъчна за победата на Добруджа със 17:15 и 3:2.

Все пак добричлии поведоха с 1-0 победи в плейофната серия. Втората среща между двата тима е в неделя (13 март) от 18,00 часа в Дупница. Играе се до 2 победи от 3 мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА