Last news in Fakti

10 Март, 2016 22:26 1 030 0

Дортмунд смля Тотнъм, Севиля с реми

  • дортмунд-
  • тотнъм-
  • севиля-
  • лига европа-
  • осминафинал

Германците направиха класическа победа и гледат към 1/4-финалите в Лига Европа

Отборът на Борусия (Дортмунд) разгроми с 3:0 като домакин Тотнъм в първа осминафинална среща от турнира Лига Европа.

Головете за германския тим реализираха Пиер-Емерик Обамеянг (30) и Марко Ройс (61, 70).

По този начин играчите на Томас Тухел на практика почти си осигуриха класиране на 1/4-финалите, докато воденият от Маурисио Почетино тим ще трябва да се надява на чудо на реванша на "Уайт Харт Лейн".

В друга любопитна среща от ранната програма на втория по сила европейски клубен турнир, отборите на Базел и Севиля не успяха да се победят и завършиха при равенство - 0:0.

Срещата бе равностойна и голови положения не липсваха. И двата тима не прибързваха, но така и не дочакаха своя голов шанс.

В 87-ата минута за два жълти картона беше изгонен халфът на испанския тим Стефан Нзонзи, който ще пропусне реванша на "Рамон Санчес Писхуан".

В другите изиграни срещи Фенербахче надигра с 1:0 Брага в Турция, а Шахтьор разби гостуващия Андерлехт с 3:1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА