Last news in Fakti

17 Март, 2016 20:07 747 0

Байерн ще изкушава млад талант на Рен

  • байерн-
  • рен-
  • барселона

Французите отрязали Барса за Усман Дембеле

Германският колос Байерн (Мюнхен) ще е вторият европейски гранд, който ще се опита да прилъже Рен да се раздели с 18-годишния си талант Усман Дембеле, твърди L'Equipe.

Преди дни France Football разкри, че французите са отказали оферта на стойност 35 млн. евро от световния шампион Барселона.

Усман Дембеле все още не е познат за широката общественост, защото само допреди пет месеца не беше дебютирал в професионалния футбол. Набързо обаче тъмнокожият футболист вкара 9 гола и направи 4 асистенции в 18 мача в Лига 1. От L'Equipe допълват, че Байерн ще започне преговори с ръководството на Рен преди Великден.

Дембеле може да играе еднакво добре и по двете крила, като много наподобява сънародника си Кингсли Коман, който снощи помогна за обрата срещу Ювентус в Шампионската лига.

Сериозен интерес към младия Усман има още от страна на Байер (Леверкузен), Херта (Берлин), Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити.

Байерн се насочи към Дембеле, след като пропусна възможността да вземе 17-годишния Килиан Мбапе Лотен от Монако, който наскоро подписа професионален договор и вече има 7 мача в Лига 1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА