6 Април, 2016 14:58 764 0

Кръщават улици на играчи на Лестър

  • раниери-
  • лестър-
  • титла-
  • играчи-
  • улици-
  • соулсби

Кметът на града ще почете футболистите и Клаудио Раниери

Кръщават улици на играчи на Лестър - 1
Снимка: БТА/АР

Кметът на Лестър планира да преименува улици в града на футболистите на отбора, ако тимът спечели титлата на Англия.  А това изглежда много вероятно да се случи, тъй като Лисиците водят със 7 точки 6 кръга преди края и се нуждаят от 4 успеха в тези срещи, за да си гарантират първото място. 

Сър Питър Соулсби обеща да почете играчите и мениджъра Клаудио Раниери по фантастичен начин, ако тимът съумее да запази спокойствие и да постигне най-големия успех в историята си.  Бившият английски национал Гари Линекер вече има улица в града на свое име, а сега към него могат да бъдат добавени „Варди Вейл” и „Раниери Роуд”.

Повече от 10 000 души се събраха на площада пред общината при промоцията през 2014-а, а сега се очакват грандиозни празненства при триумф в елита. 

„Площадът този път няма да бъде достатъчен. В миналото Лестър е почитал свои спортисти, като има район кръстен на голфъри и разбира се „Линекер Роуд”. Тук говорим за колективни усилия, така че освен „Варди Вейл” можем да се сдобием с „Шмайхел Стрийт”, „Дринкуотър Драйв” и „Раниери Роуд” заяви Соулсби.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА