Last news in Fakti

11 Май, 2016 13:27 1 024 0

Скандал за уредени мачове избухна в Германия

  • вердер бремен-
  • шутгарт-
  • айнтрахт-
  • оцеляване-
  • уреждане на срещи-
  • бундеслига-
  • скандал

Замесени са отборите, които се борят за оцеляване

Скандал за уредени мачове избухна в Германия - 1
Снимка: БТА/АР

Грандиозен скандал е на път да избухне в германския футбол. Той е породен от ожесточената битка за оцеляване в Бундеслигата, която в изминалия кръг доведе до появата на сериозни съмнения за договорка. 

В събота ще се състоят последните двубои от кампанията. Щутгарт, Айнтрахт (Франкфурт) и Вердер ще играят на кръв, като само един от трите отбора ще оцелее в немския елит. Вторият ще отиде на бараж за оставане срещу третия от Втора Бундеслига, а третият ще изпадне директно заедно с отдавна загубилия шансове Хановер, пише "7 дни спорт".

По програма Щутгарт гостува на Волфсбург, а Вердер приема Айнтрахт. "Бременските музиканти" остават в Бундеслигата при победа. Оказа се обаче, че плановете на ръководството не са такива.

Вчера в социалните мрежи клубът разпространи програма за следващите дни, в която на 19 и 23 май фигурират баражи на разменено гостуване срещу Нюрнберг. Може би става въпрос за голяма грешка, защото от Вердер побързаха да изтрият датите за баражите. 

Все пак съмненията за предварителна договорка между клубовете остава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА