Last news in Fakti

11 Май, 2016 14:27 793 0

Раниери преговаря с Лестър за нов договор

  • лестър-
  • раниери-
  • договор-
  • преподписване

От клуба планират да предложат удължение на италианеца

Раниери преговаря с Лестър за нов договор - 1
Снимка: БТА/АР

Клаудио Раниери ще преговаря за удължаване на договора си с Лестър, разкриха от ръководството на Лисиците. Италианецът изуми света, след като изведе отбора до сензационна титла от Висшата лига и заслужено ще получи награда за усилията си. Миналото лято той подписа за 3 години, но след края на кампанията е много вероятно контрактът му да бъде увеличен. 

„Когато сезонът приключи ще седнем и ще обсъдим този въпрос. Не е коректно да говорим за това сега, когато все още има един мач до края. Тук винаги гледаме напред и за мен е важно всички да бъдат доволни и да се наслаждават на работата си” заяви вицепрезидентът Аяват Сривадханапрабха. 

„Ние никога не сме губили вяра в него. Знаехме, че той, а и останалите, искат да направят нещо голямо и да бъдат успешни. Той обаче бе точният човек с конкретни планове, които ни заинтригуваха. Клаудио бе напълно откровен с мен, включително и защо се е провалил с Гърция. Радвам се, че той показа своя характер и демонстрира способността си да сваля напрежението от всички в клуба” добави шефът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА