Last news in Fakti

11 Май, 2016 16:20 1 271 0

Казахстански тим спасява Николай Михайлов

  • михайлов-
  • мерсин-
  • стоилов-
  • астана-
  • кариера

Разговорите между двете страни са вече започнали

Казахстански тим спасява Николай Михайлов - 1
Снимка: БТА

Вратарят Николай Михайлов най-вероятно ще продължи кариерата си в Казахстан, научи БЛИЦ СПОРТ. Стражът от близо половин година е без отбор, след като разтрогна договора си с турския Мерсин. Бившият национал поддържа форма самостоятелно в България.

Казахстански тим, чието име се пази в тайна, е готов да вземе Михайлов и да спаси кариерата му. Няма да е изненада, ако става дума за Астана, където треньор е Станимир Стоилов. Двамата се познават отлично, а в същото време шампионът на Казахстан има нужда от вратар, който да е конкуренция на титуляря Ненад Ерич.

Разговорите между въпросния клуб и Николай Михайлов са започнали вчера.

Преди време се заговори за интерес към Михайлов от страна на италианския Палермо и американския Реал Солт Лейк, но тези варианти към този момент не са актуални.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА