Last news in Fakti

25 Юни, 2016 12:28 826 0

Бадема продължава с Локо без договор

  • локомотив пловдив-
  • договор-
  • бадема

Емил Гъргоров води подготовка с Локомотив Пловдив

Бадема продължава с Локо без договор - 1
Снимка: БТА

Универсалният футболист на Локомотив Пд Георги Вълчев преподписа договора си с клуба, съобщава "7 дни спорт". 25-годишният халф сложи парафа си под нов контракт за една година. Предстоящата кампания ще е трета за Вълчев с "черно-белия" екип. Към момента единствено Емил Гъргоров продължава да се готви в тима, без да е подновил договора си с "черно-белите".

Бадема се е разбрал със собственика Христо Крушарски за оставането си на Лаута, но е пожелал да пробва да си уреди трансфер в чужбина, затова на Лаута ще изчакат и няма да му правят проблеми, ако успее да си намери клуб зад граница до началото на шампионата.

Със сигурност и претенциите на Гъргоров към пловдивския клуб са сериозни.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА