Last news in Fakti

4 Август, 2016 01:00 619 0

Интер дава 22 милиона за Кандрева

  • кандрева-
  • италия-
  • интер-
  • лацио

Италианският национал подписва за 2 години с "нерадзурите"

Интер дава 22 милиона за Кандрева - 1
Снимка: БТА/АР

Италианският национал Антонио Кандрева преминава от Лацио в Интер за сумата от 22 милиона евро, съобщават италианските медии.

Трансфера на 29-годишния полузащитник все още не е финализиран, но според медиите в страната той ще подпише контракт за две години и получи още около 3 милиона евро под формата на премии. Кандрева изигра 30 мача в Серия "А" през миналия сезон за столичани, в които реализира 10 гола и даде 3 асистенции.

Той беше титуляр в първите две срещи на Италия на Евро 2016, но получи контузия и не игра до края на континенталния шампионат във Франция.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА