Last news in Fakti

1 Ноември, 2011 10:26 826 0

Тимът на Алън Пардю излезе на трето място във Висшата лига

  • алън пардю-
  • нюкасъл-
  • висша лига-
  • манчестър сити-
  • манчестър юнайтед
Тимът на Алън Пардю излезе на трето място във Висшата лига - 1
Алън Пардю ©ЕРА/БГНЕС

Нападателят Демба Ба отбеляза хеттрик, за да донесе успеха на своя Нюкасъл с 3:1 като гост на Стоук в понеделник, след който "свраките" остават непобедени във Висшата лига. Ба изведе гостите напред с два гола през първото полувреме, но след това даде надежди на противника, събаряйки Питър Крауч за дузпа в 75-ата минута.

Джонатан Уолтърс намали от бялата точка, но Ба се реваншира малко по-късно, този път от дузпа за Нюкасъл, за да реши срещата с нисък удар в левия ъгъл. С победата Нюкасъл излезе на третото място в класирането на английския шампионат, съобщава БГНЕС. Играчите на Алън Пардю са с 22 точки от 10 мача, на 6 зад лидера Манчестър Сити и на само 1 зад втория Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА