Last news in Fakti

29 Май, 2017 10:36 3 617 3

На това се казва актьорско майсторство (ВИДЕО)

  • унгария-
  • данко лазович-
  • симулация-
  • актьор-
  • майсторство

Смях по унгарските терени...

На това се казва актьорско майсторство (ВИДЕО) - 1
Снимка: Youtube

Бившият сръбски национал Данко Лазович показа на какво се вика актьорско майсторство по време на мач от унгарското първенство.

34-годишният сърбин носи фланелката на „Видеотон“, който загуби гостуването си на „Хонвед“ в двубой от 33-ия кръг на шампионата.

В 55-ата минута на двубоя нападателят се замята като риба на сухо след нарушение близо до противниковото наказателно поле. Съдията не се върза на симулацията и подмина ситуацията.

Двубоят бе от решаващо значение за титлата в унгарското първенство. Блъфът на Данко Лазович не повлия на крайния резултат. Вижте забавните кадри:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайко

    21 1 Отговор
    Предлагам да се въведе правило, ако докажат актьорските ти способности да ти спрат футболните права за 2-3 години за да можеш да изиграеш някоя и друга роля в Холивуд например.
    Трябва тази простотия да спре все някой ден...
  • 2 Mercedes-Benz

    9 2 Отговор
    Футбола е най-простия вид спорт, да не говорим за феновете му, които ходят, за да мучат по трибуните и да се бият един с друг, а играчите вече са толкова нежни, че с леко чукване падат. Тези в клипа са същите нещастници като нашите п***и чалгаджийски, дето ги интересува с колко гел да намажат кичарата и каква нова татуировчица да си сложат и коя проста селянка да опънат след като са се разписали на масите в чалга клуба!
  • 3 Ники

    2 3 Отговор
    Значи това е част от играта ... а този много го бива ...