6 Декември, 2011 13:00 2 753 0

Памела Камаса готова на всичко за любимия си клуб

  • памела камаса-
  • рома

Бившата Мис Италия Памела Камаса, която преди няколко години топлеше постелята на Алберто Акуилани, се оказа една от верните фенки на Рома.

Красавицата добила популярност, след като отказа да участва в конкурса „Мис Вселена" заради несъгласие със социалната политика на част от страните участнички, таи надежда „римските вълци" да се върнат  в борбата за Скудетото.

Освен като модел, Памела има редица участия в различни телевизионни програми, като остана на трето място в шоуто „Танцувай със звездите".

След раздялата си с преотстъпения от Ливърпул на Ювентус футболист Акуилани, красивата Памела призна, че си взима почивка от футболистите, тъй като са „най-непостоянните и объркани мъже на света".

Моделката стана любима на зрителите в Италия през миналата година, когато прие предизвикателството да играе покер на живо срещу тв водещия Марко Бери,а залогът бе загубилият да остане без дрехите си в ефир.
За радост на зрителите, Памела не спечели.

„Покерът е голямата ми слабост. Не се притеснявах, че ще ми се наложи да се събличам. Повече се притеснявах дали ще победя" - признава секси Памела.

В момента хубавицата има връзка с друго популярно лице от екрана на Апенините - Филипо Бисилиа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА