Last news in Fakti

12 Юли, 2017 11:58 1 582 4

Тежка загуба за Лозана и Божинов

  • божинов-
  • лозана-
  • валенсия-
  • контрола

Валенсия разпиля новия клуб на българския нападател

Тежка загуба за Лозана и Божинов - 1
Снимка: lausanne-sport.ch

Валери Божинов и новите му съотборници в Лозана инкасираха тежка загуба от Валенсия в контролна среща. Швейцарският тим допусна поражение с 0:5.

Божинов беше титуляри и престоя на терена до 62-ата минута, когато напусна за сметка на преотстъпения от Ювентус младок Франческо Марджота. Българинът стоя на терена до 0:3, като бе сменен точно след третия гол във вратата на Лозана.

Точни за Валенсия бяха Санти Мина, Рафа Мир, Фабиян Ореяна, Алваро Негредо и Родриго Морено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    2 0 Отговор
    РевеЛи Госпожинов.
  • 2 Анонимен

    2 0 Отговор
    Валериан БолиГов
  • 3 Олигарха

    5 3 Отговор
    Валерка е.. докато можеш и не ги слушай пустиняците! Поне живот си живееш, туй че отбора паднал .........., важното е да се редят шаврантиите и да сменяме колите! Евала на мениджъра ти! Пий една зарад него даже всяка вечер, като почваш пиенето първото да е за него, а второто за теб. Питай дали не може да ме уреди, като трети вратар някъде по долните дивизии, за 5-6 еврака на месец, аз не съм алчен!
  • 4 ШТБ

    1 0 Отговор
    Шапка му свалям на мениджъра на Божинката! Наистина недоумявам как този човек успява до уреди това куцо магаре с такива трансфери!