Last news in Fakti

4 Август, 2017 10:57 1 286 6

Григор Димитров отпадна на старта в САЩ

  • димитров-
  • тенис-
  • медведев-
  • загуба

Българинът допусна четири пробива в два сета

Григор Димитров отпадна на старта в САЩ - 1
Снимка: БТА/АР

Григор Димитров загуби с 4:6, 2:6 от руснака Данийл Медведев в среща от осминафиналите на тенис турнира във Вашингтон.

Първият сет започна равностойно, а развръзката бе в средата му, когато Григор допусна пробив на нула, отвърна със същото, но след това отново бе пробит за 3:4, губейки частта с 4:6. Във втория Димитров отново допусна да бъде пробит на два пъти от 21-годишния руснак и загуби битката с 2:6.

Това бе втори мач помежду им след трудната победа на българина на турнира в Куинс, когато Григор победи с 6:3, 3:6, 6:3.

В следващия кръг Медведев ще срещне победителя от двубоя между петия в схемата Александър Зверев (Германия) и американеца Тенис Сандгрен, които играят в момента.

Следващият турнир в програмата на Григор за сезона е Роджърс къп в Монреал на 7 август.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    6 3 Отговор
    олеле, каква стана тя.. и къде ония дето много врякаха че господ е българин, и че Григор щял да смачка всички? Айде излезте да ви видим пак, ганъовци?
  • 2 Гриша издиша

    11 1 Отговор
    След нагласените снимки с баба му на плажа нещата пак се сринаха и тръгнаха надолу ! Вече, колко пъти се слчва, като му се разпърдят нвщата с бабето, което плющи и почва да играе, но като се сдобрят и баба му пак го налази и спира да играе. Факт !

    Коментиран от #4

  • 3 Аяжо

    5 2 Отговор
    Една напред, две назад
  • 4 гост

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гриша издиша":

    Има някаква връзка. Любовните му дела и личен живот му влияят и по-старата генерация, която не е отрастнала със смартфони и селфита, затова е все още актуална в класацията. Федерер си го каза, че не са толкова добри, колкото младите не ги бива. Гришо да си хваща шортите, да си хвърля смартфона и да се фокусира над това, за което е роден. Един на много милиони е. Като се научи как да побеждава константно, тогава да пощипва каките.
  • 5 Дамяни Курестия

    2 2 Отговор
    Призовавам всички саитове да спрът да ни внушават че тоя палячо е голяма работа. Като спечели нещо тогава пишете и ни занимавайте. Просто той никога няма да бъде в четворката.
  • 6 КЛОУНЪТ

    3 2 Отговор
    Факта е само един и той е че гн.Димитров е направил невъобразимо повече от всички палячовци които просто си коментират...
    има много играчи за които топ100 е успех все пак всичко е пари