Last news in Fakti

4 Август, 2017 14:56 1 738 0

Диего Коста започна да заплашва Челси

  • коста-
  • челси-
  • заплахи-
  • адвокат

Адвокатът на нападателя се закани на "сините" от Лондон

Диего Коста започна да заплашва Челси - 1
Снимка: БТА/АР

Адвокатът на Диего Коста заяви, че ще предприеме всички възможни легални действия срещу Челси заради отношението на футболния клуб към неговия клиент. Рикардо Кардосо, каквото е името на юриста, разкри, че със сигурност нападателят няма да играе повече за лондончани, докато Антонио Конте работи на "Стамфорд Бридж". Коста ще подаде трансферна молба, за да разреши по-скоро своето бъдеще.

"Ще използваме всички правни механизми, за да потърсим отговорност от Челси за тяхното поведение и да направим възможно напускането на Диего Коста. Той ще подаде официална молба за трансфер. Когато беше с испанския национален отбор през юни, той на практика бе уволнен от Челси чрез SMS от Антонио Конте... Начинът, по който бе направено това, и фактът, че всичко придоби публичност показва несправедливо отношение и липса на уважение към играча."

"Поведението на Антонио Конте е недопустимо. От Челси не се само не се намесиха, но и подновиха контракта на Конте, демонстрирайки по този начин, че са съгласни с начина, по който Коста бе отстранен. Това дискриминационно поведение прави невъзможно завръщането на Диего Коста в Челси, докато Антонио Конте е в този клуб. В този момент той не иска да играе за друг клуб, освен за Атлетико Мадрид", коментира Рикардо Кардосо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА