14 Януари, 2012 20:47 892 0

„Вълците” изядоха точките на Тотнъм

  • тотнъм-
  • уулвърхемптън-
  • модрич
„Вълците” изядоха точките на Тотнъм - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Чудесно представящият се до момента Тотнъм най-после допусна грешка.

Това се случи в двубоят от 21-ия кръг на Премиършип срещу борещия се за спасение отбор на Уулвърхемптън, игран на „Уайт Харт Лейн”.

Стивън Флетчър изведе „вълците" напред още с първата атака на гостите в двубоя - в 22-ата минута.

Нападателят довкара отблизо, след като преди това Брад Фридъл изби удар на Роджър Джонсън, дошъл след изпълнението на измислен от съдията корнер.
Лука Модрич изравни в 51-ата минута, след хубав изстрел от около 20-ина метра.

В края на първото полувреме пък гол на Емануел Адебайор бе отменен заради засада.

Голяма заслуга за това „шпорите" да не стигнат до ново попадение има и стражът на „Уулвс” Уейн Хенеси, който спаси удари на Модрич и Дефоу.

Домакините отправиха общо 22 удара към противниковата врата, но дори и това се оказа недостатъчно за вземане на победата.

Така Тотнъм изостава на две точки от лидерите Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед. Уулвс е на 16-о място с 18 точки.

В следващият си двубой от Премиър лийг Тотнъм  гостува на „Етихад Стейдиъм" в изключително интересния сблъсък с Ман Сити на 22 януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА