Last news in Fakti

11 Юни, 2018 13:30 1 509 0

Меси се отказва от националния след Световното?

  • лионел меси-
  • аржентина-
  • световно първенство-
  • русия 2018-
  • отказ

Меси ще обяви решението си след края на Мондиала

Меси се отказва от националния след Световното? - 1
Снимка: БТА/ AP

Звездата на аржентинския национален отбор по футбол Лионел Меси заяви, че може да се откаже от националния след края на Световното първенство в Русия, предаде „Скай спортс“.

30-годишният нападател на Барселона намекна, че Мондиалът на руска земя може да е последният в кариерата му. Крайното решение обаче зависи от представянето на Аржентина, която е сочен за един от фаворитите за златото.

Запитан дали ще се откаже от Аржентина, Меси заяви: „Не знам. Зависи как ще се представим, какво ще направим“. Той също така разкритикува и медиите заради критиките към тима му, който загуби три финала.

„Фактът, че загубихме три финала, доведе до неприятни моменти с аржентинската преса“, заяви Меси. Аржентина загуби от Германия на Световното преди четири години, а освен това загуби и два финала за Копа Америка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА