Last news in Fakti

7 Август, 2018 14:28 1 468 3

Дебютът на Роналдо в Юве на живо във Фейсбук

  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • киево-
  • дебют

Роналдо би шута на Реал и избра Ювентус

Дебютът на Роналдо в Юве на живо във Фейсбук - 1
Снимка: БТА/ AP

Дебютът на португалската суперзвезда Кристиано Роналдо с екипа на Ювентус ще бъде излъчван на живо в социалната мрежа Фейсбук, предадоха британските медии. Двубоят е на 18 август.

На Острова се готви революция в предаването на спортни събития. Eleven Sports, които държат правата за предаване на калчото във Великобритания, са постигнали споразумение със социалната мрежа и ще предават на живо във Фейсбук мача между Ювентус и Киево, за да привлекат повече британски фенове.

Шампионите гостуват във Верона, като се очаква това да е първият официален мач на португалския нападател с екипа на „бианконерите“. Той премина в Юве през това лято, напускайки Реал (Мадрид).

Роналдо все още не е играл в нито една контрола за Юве. Отборът бе на подготовка в САЩ, докато португалецът тренира в Торино с някои от другите звезди, които получиха по-дълга почивка заради Световното първенство в Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 полуОстров

    0 3 Отговор
    Остров викаш.....

    Коментиран от #2

  • 2 Преброяване на бесните язовци

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "полуОстров":

    Да, остров. Великобритания се намира на остров. Суша, заобиколена от вода.
  • 3 Стоил

    1 0 Отговор
    Ами остров е, става дума за Великобритания - чети по-долу.