Last news in Fakti

5 Декември, 2018 15:31 1 289 0

Славия ще продава един от лидерите си

  • иванов-
  • продажба-
  • трансфер-
  • русия-
  • стефанов-
  • славия

Галин Иванов може да си стегне багажа за Русия

Славия почти сигурно ще продаде през зимната пауза лидера си Галин Иванов. За атакуващия халф има две оферти от чужбина, пише „Тема Спорт“. С “белите” Иванов стигна до националния отбор, като игра в някои от мачовете в Лигата на нациите и дори вкара гол в домакинството на Словения (1:1). Според запознати едното предложение е от клуб от Русия. Наскоро босът на най-стария столичен клуб Венцеслав Стефанов бе там.

От началото на сезона 30-годишният Иванов има 15 мача, 3 гола и една асистенция за “белите” в Първа лига. Той се е разбрал с ръководството на Славия, че при предложения от чужбина няма да му бъдат правени спънки и той ще бъде пуснат. Атакуващият халф се върна на “Овча купел” през лятото на 2017 година, след като преди това през пролетта рита за Нефтохимик, който изпадна от елита. У нас Иванов носи още екипите на Левски и Литекс. Роденият в Казанлък футболист вече има периоди в чужбина с екипите на Арминия (Билефелд), Хазар (Ленторан) и Самсунспор.

В същото време стана ясно, че Славия планира да се раздели с поне двама играчи след края на есенния дял. Наставникът Златомир Загорчич вече е започнал работа по зимната селекция. По време на лагера в Турция се очакват няколко чужденци, които ще бъдат на проби. В плановете на “белите” са и футболисти от Първа и Втора лига. Става въпрос за млади играчи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА