20 Април, 2012 18:34 5 096 2

Най-яките мъже и жени пристигнаха в Пловдив

  • културизъм-
  • пловдив-
  • най-яките-
  • мъже и жени

Най-яките мъже и жени от цяла България вече са в Пловдив и ще участват в Националния шампионат „Турнир Пловдив”, който ще се проведе утре на сцената пред Драматичния театър в Пловдив. Етапите от състезанието са квалификации за Балканското и Европейското първенство по културизъм, съобщи News Plovdiv. 

Пловдив залага на елитни състезатели, които са били абсолютни и вицеевропейски шампиони. Има европейски шампиони за младежи и балкански шампиони., съобщи Ким Мерджанов – собственик на спортен клуб „Масъл арт” и съорганизатор на събитието.

Неговият клуб залага на едни от най-добрите културисти под тепетата, сред които е и републиканския и балкански шампион Орлин Стоянов.

За първи път на „Турнир Пловдив” ще има и категория „бикини”, в която ще състезават най-здравите българки.

Следващите подобни турнири след Пловдив ще бъдат в Сърбия и Испания.

Организаторите са помислили и за публиката. За гостите ще има състезание за максимален брой бицепсово сгъване с щанга с тегло 40 кг и максимален брой лицеви опори. Програмата предвижда 2 тура с начало на първи тур в 10 часа и втори тур от 16 часа, но между състезанията няма да има почивка. От 12 до 16 часа събитието се пренася на сцената в двора на театъра, където на специално изграден за целта комплекс от лостове и успоредки за стрийт фитнес ще се разгори едно от първите по рода си национални състезания по този атрактивен вид спорт, плюс демонстрации на някои нови и невероятно атрактивни течения във фитнеса като TRX тренировките и кросфит.

Финалите са от 16 часа в Драматичен театър – Пловдив. Билети се продават на касата на театъра.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дошо

    0 0 Отговор
    Най-яките мъже и жени пристигнаха в Пловдив
    Жените не ме интересуват макар че намирам с тях общи теми на разговор за гримове лосиони обезкосмяване прически и мода но нищо повече а за лично да не говоря
    А тези мъже от снимката ах тези момчета
  • 2 Марков

    0 0 Отговор
    Само един гей от долу ще Ви гледа. Утре е работен ден.Българска не сметната работа.