Last news in Fakti

22 Октомври, 2019 13:21 1 975 5

Венци Стефанов иска Белия за треньор на националния

  • венцислав стефанов-
  • венци стефанов-
  • николай киров-
  • национален отбор

Не приема Дерменджиев за селекционер

Венци Стефанов иска Белия за треньор на националния - 1
Снимка: БГНЕС

Членът на Изпълкома на БФС - Венцеслав Стефанов, официално издигна кандидатурата на Николай Киров - Белия за нов национален селекционер. Босът на Славия категорично не се съгласява с решението на Йордан Лечков, който според него иска на своя глава да назначи за треньор на "лъвовете" - Георги Дерменджиев.

Финалното решение на футболната централа ще стане ясно след извънредното заседание на федерацията в 15:30 часа.

"Ще предложа Николай Киров за селекционер на националния отбор. Той е треньор, който може да обедини тима. Точно такъв специалист ни трябва. Това, че Лечков е работил с Дерменджиев, не означава, че трябва да го назначаваме. Всички помним как Ботев (Пловдив) на два пъти победи Лудогорец".

"Тогава Ботев бе воден от Белия, а Лудогорец от Гошо Дерменджиев. Каква е тази шуробаджанащина? Аз не предлагам треньор на Славия, а такъв, който е побеждавал нашия отбор. Киров има качествата да води България. Трябват ни нови хора".

"И аз мога да стана Треньор на годината в България, с футболистите на Лудогорец. Ако съм треньор на Лудогорец, с тези играчи, с които разполагаше Дерменджиев, една точка нямаше да загубя в нашия шампионат. Щях да стана номер едно безапелационно", заяви Стефанов пред колегите от "Гонг".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    8 1 Отговор
    Тия дебелоглавоврати "капацитети," изобщо знаят ли за какво са там?
  • 2 бравос

    6 4 Отговор
    ...не е лошо това предложение на плешивата топка лой,даже да се чуди човек как му е хрумнало....,Белия наистина е добър треньор,строг с твърд характер човек - точно такъв човек е необходим на нац.отбор.....
  • 3 емо 73 канар

    8 1 Отговор
    Киров, не ти трябва да се занимаваш с тези мърши.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 1913

    1 0 Отговор
    Горги Дерменджиев е играл в Славия като защитник 6 г. Но нестава за нционален трениор