Last news in Fakti

3 Февруари, 2020 17:58 783 0

Гарет Бейл основа свой отбор в електронните спортове

  • бейл-
  • електронни спортове-
  • фифа 20-
  • реал мадрид-
  • основател

Първата цел пред новата организация е участие с отбор на световната купа на FIFA 20

Гарет Бейл основа свой отбор в електронните спортове - 1
Снимка: БГНЕС

Крилото на Реал Мадрид и уелския национален отбор Гарет Бейл основа нова организация в сферата на електронните спортове Ellevens Esports, като първата цел е участие с отбор на световната купа на FIFA 20 в Милано тази седмица. Футболистът покани играчи от целия свят да участват в кастинга за таланти и най-добрите от тях ще получат професионален договор.

Организацията е съсобственост на Бейл и 38 Entertainment Group, която бе създадена от инвеститора Джонатан Кларк и бившия футболист Лари Коен.

"Между футбола и електронните спортове има много прилики. И в двете сфери са нужни отдаденост и жертви, за да бъдеш възможно най-добър", каза Бейл в изявление.

Освен във FIFA, Ellevens Esports цели да създаде отбори още в игрите Counter-Strike: Global Offensive, Fortnite и Rocket League.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА