Last news in Fakti

4 Март, 2020 13:47 873 0

Атлетико Мадрид не се отказва от Хамес

  • хамес-
  • атлетико мадрид-
  • реал мадрид-
  • интерес-
  • трансфер

"Дюшекчиите" имаха интерес към колумбиеца и през лятото, но тогава от Реал решиха да го задържат

Атлетико Мадрид не се отказва от Хамес - 1
Снимка: БГНЕС

Атлетико Мадрид не се е отказал от идеята да привлече в състава си халфа на Реал Мадрид Хамес Родригес, твърди журналистът Едуардо Инда. "Дюшекчиите" имаха интерес към колумбиеца и през лятото, но тогава от Реал решиха да го задържат. И през този сезон обаче той рядко попада в сметките на Зинедин Зидан и е почти сигурно, че ще поиска трансфер, като нищо чудно да се озове в местния враг.

"Още миналото лято казах, че Атлетико иска да привлече Хамес Родригес. Трансферът обаче бе спрян, тъй като "Дюшекчиите" твърде често започнаха да побеждават Реал, а след продажбата на Маркос Йоренте, "Белият балет" не искаше да подсилва големия враг с още един добър играч. Сега обаче Атлетико планира да направи нов опит да го привлече през лятото", твърди Инда.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА