6 Март, 2020 15:44 1 058 0

Сетиен се извини за псувните на помощника си

  • сарабия-
  • извинение-
  • псувни-
  • реакция-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • гризман-
  • сетиен

Едер Сарабия критикува остро пропуск на Антоан Гризман срещу Реал Мадрид

Сетиен се извини за псувните на помощника си - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен се извини за постъпката на своя помощник Едер Сарабия край тъчлинията по време на загубата на шампионите с 0:2 при гостуването срещу Реал Мадрид миналата седмица.

Сарабия не беше добре позната фигура за широката публика преди испанските телевизии да покажат снимки на неговите реакции в съблекалнята на каталунците. Медиите използваха техниката за четене по устни, за да обяснят някои от коментарите на специалиста по адрес на футболистите на Барса.

"Извинихме се на всички, не може да толерираме това. Не искаме да виждаме подобни ситуации. Допуснахме грешка и не желаем това да се случва повече. Ситуацията ми повлия доста, защото навреди на доброто име на клуба. Трябва да се погрижим за това. Може да бъдем критикувани за смени, тактики, но не и за нашето поведение", заяви Сетиен пред "Ел Периодико".

39-годишният Едер Сарабия критикува остро Антоан Гризман за един от пропуските му пред вратата на Реал Мадрид миналата неделя. "Белите" победиха с 2:0 у дома в дербито на Примера дивисион и са първи във временното класиране. Сарабия и Сетиен започнаха да работят заедно в Бетис през 2015 година.

"Трябва да се контролираме по-добре, имали сме подобни ситуации и преди. Не искаме да виждаме такива неща, независимо че се случва доста рядко", каза още Кике Сетиен. В събота Барселона играе у дома срещу Реал Сосиедад.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА