Last news in Fakti

25 Март, 2020 01:00 4 000 6

Реал Мадрид е готов да взриви трансферния пазар

  • реал мадрид-
  • борусия дортмунд-
  • холанд-
  • трансфер-
  • цена

Мадридчани са набелязали за цел номер 1 норвежкия талант Ерлинг Холанд

Реал Мадрид е готов да взриви трансферния пазар - 1
Снимка: БГНЕС

Норвежкият талант Ерлинг Холанд е цел номер 1 за ново попълнение на Реал Мадрид, тръби Marca. Ръководството на "кралете" работят върху окомплектоването на състава за следващия сезон, въпреки принудителната пауза.

19-годишният футболист има 40 гола през сезона. Според изданието Лука Йович със сигурност ще напусне. Мариано Диас също не оправдава очакванията.

В испанската столица вярват, че биха могли да вземат Холанд за по-малко от 75 милиона евро предвид очакваното драстично намаляване на разходите. Лаутаро Мартинес и Тимо Вернер са другите две атакуващи имена, които са на челни места в списъка на Реал.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    5 5 Отговор
    Доно го вземат много е добър по душа
  • 2 Тези не са добре

    3 8 Отговор
    Не си давайте парите на вятъра.
  • 3 некой си

    7 1 Отговор
    Пералнята няма как да се върти с малко материал,няма да се учудя и на трансфери от порядъка на 200-300млн. евро. Вървим по примера на Хамерика където между другото трансферите на спортистите им са за колосални суми,не говоря за футбола. Всичко се прави с цел вливане на прясно напечатани пари и виртуално генерирани парични знаци в реалната икономика. Това са тъй наречените QE които биват целево инжектирани в икономиката от една страна чрез видите ли УАУУУУ трансферите,а от друга определени кръгове си правят врътките върху ей тея миличките. Сложни схеми за обяснения които могат да звучат противерочиво като мисъл,но за тея вярвайте ми това което вие 30 живота не можете да заработите е джоб пара. Храни ги простия плебс който не може да разбере,че това което се раздава пред техните очи е това което и ги поробва и ги превръща само в некви автомати за генериране на целия този абсурд. Доколкото до самите тях/тези с мега трансферите/,те са избрали парите и славата и ако са непокорни и знаят много са прекрасни наясно какви договори за конфедициалност са подписали и как с една данъчна ревизия могат да ги върнат в яслата. Всичко е разпределение на парични ресурси по канален ред,иначе няма как някакви умения и способности с много кратък експлоатационен срок да струват колкото един небостъргач който би ви носил дивидент и облаги много по дълго време.

    Коментиран от #6

  • 4 некой си

    5 0 Отговор
    И в подкрепа на думите си от пост 3 нека всеки направи справка кои и от кои страни са потоците на пари за закупуване на реални активи срещу хартийки и виртуални знаци. Каква е връзката със спорта ли,еми ей точно такива колосални теансферчета са единия ръкав и как после стават бизнесменчета от висок ранг чрез инвестиции във верига ресторанти,хотелски вериги,търговски центрове и акции на високотехнологични компании които пък са собственост на некои които са познати медийно до болка а същите те са фигуранти. На последното искам да обърнете внимание защото то обобщава тезата за тези които могат да уловят мисълта как става разпределението на ресурсите на печатарските цехове.
  • 5 Dzhafet

    3 0 Отговор
    Добре е да се вземат нови играчи ,но проблема е такъв в Реал М ,че основния състав е същия не се променя от година в първия състав са все същите дори да покажат лоши резултати.Не се дава шанс на новите попълнения.
  • 6 Alexcho

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "некой си":

    Абсолютно!!! Аз от доста време вече съм погнусен от тия измишльотини, че видиш ли, някакъв палячо струва 50-60-100-200 и т.н. Евро 💶 🤦‍♂️ Това за мен е пълна подигравка с нормалния човек! Аз бачкам като идиот по 12-14 часа и не стига, че вземам минимума, ама ми крадат и от часовете... После викат, що си толкова озлобен... Ми как няма да си, след като тази жалка система ти се подиграва, а ти не можеш да направиш абсолютно нищо! 🤦‍♂️ Жалко... Прекалено много хора оцеляват, не живеят... :(