Last news in Fakti

8 Юли, 2020 05:12 1 332 0

Анди Коул към Манчестър Юнайтед: Вземете Джейдън Санчо!

  • санчо-
  • трансфер-
  • манчестър юнайтед-
  • съвет-
  • коул-
  • борусия дортмунд-
  • цена

Мисля, че единственото нещо, което може да провали трансфера му на "Олд Трафорд" е финансовата ситуация след тази пандемия"', смята легендарният нападател

Анди Коул към Манчестър Юнайтед: Вземете Джейдън Санчо! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Анди Коул смята, че клубът се нуждае от още три или четири попълнения, за да се конкурира с Ливърпул и Манчестър Сити. "Червените дяволи" изглеждат възродени след рестартирането на сезона в Англия и се намират в серия от 16 мача без поражение, а в основата на добрите игри са новопривлеченият плеймейкър Бруно Фернандеш и 18-годишният нападател Мейсън Грийнууд. Въпреки това Коул смята, че клубът се нуждае от още усилване, а приоритет в селекцията трябва да бъде крилото на Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо.

“Всеки мениджър винаги търси варианти да подсили отбора си с нови играчи. Има слухове, че Джейдън Санчо ще дойде. Дали той ще може да даде нещо различно на Манчестър Юнайтед? Разбира се, сигурен съм в това", каза Коул пред клубната телевизия. "Не съм от хората, които биха казали, че Санчо няма класата за Юнайтед. Има я. Той играе с много високо темпо, има качествата да се надиграва един на един, може да бележи и да твори. Мисля, че единственото нещо, което може да провали трансфера му на "Олд Трафорд" е финансовата ситуация след тази пандемия. Но съм убеден, че Манчестър Юнайтед ще търси всякакви варианти, за да се подсили", добави легендата на "червените дяволи".

Според писания в пресата Борусия иска 100 милиона лири за правата на 21-годишния Санчо, докато от Юнайтед не са готови да дадат повече от 50 милиона за английския национал, който има още две години от настоящия си договор. "Мисля, че Манчестър Юнайтед се нуждае от още трима или четирима класни играчи, за да бъде сериозен конкурент за титлата. Сигурен съм обаче, че ако Юнайтед направи тези трансфери, това ще доведе до реакция от страна на конкурентите. Те няма да седят и да гледа безучастно", завърши Коул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА