Last news in Fakti

14 Юли, 2020 16:15 1 309 2

Караманджуков: Лудогорец изпрати една успешна година

  • караманджуков-
  • лудогорец-
  • директор-
  • година-
  • успех-
  • тв права

"Мисля, че ще се стигне до консенсус за ТВ правата", смята директорът на "Спортна администрация" на шампионите

Караманджуков: Лудогорец изпрати една успешна година - 1
Снимка: БГНЕС

Директорът на "Спортна администрация" на Лудогорец Георги Караманджуков заяви, че клубът изпраща една успешна година и се надява, че играчите на Павел Върба ще се подготвят по най-добрия начин за старта на новата кампания и участието си в евротурнирите. Той също така коментира въпроса с телевизионните права, като бе категоричен, че през предстоящото първенство няма как да не бъдат излъчвани мачове на Левски и ЦСКА, тъй като все още има действащ договор между БФС и медията, която предава двубоите от efbet Лига.

"Изпращаме една успешна година за Лудогорец, както на местно, така и на европейско ниво. Важно е да се подготвим добре за старта на новия шампионат. Очакват ни доста мачове. Надяваме се да поутихнат нещата около пандемията с коронавирус. Според новия регламент в Европа ще се играе по един мач и е важно какъв ще е жребия и фактора "домакинство". Пожелавам успех на всички български отбори, които ще участват в Европа. Това носи престиж, точки, коефициенти, средства. Преди три дни имаше среща за телевизионните права. На нея всеки каза каквото има. Нашето становище, като клуб, сме го изразили - както и нашите колеги от останалите тимове. Мисля, че ще се стигне до консенсус. Все пак старият договор е в сила за още една година и няма как да спре излъчването на мачовете на ЦСКА и Левски", обясни Караманджуков пред "dsport".  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалност

    2 0 Отговор
    Естествено ти си свърши работата за поредна година
  • 2 Истината

    1 1 Отговор
    Успех и за напред със реферите че ще ти изстине мястото в обреченият Лудогорец