24 Юли, 2020 17:16 1 320 0

Солскяер: Манчестър Юнайтед трябва да продължи да расте

  • солскяер-
  • манчестър юнайтед-
  • лестър-
  • шампионска лига-
  • растеж-
  • състав-
  • футболисти

"Трябва да изиграем на ниво и последния ни мач от шампионата", смята наставникът на "червените дяволи"

Солскяер: Манчестър Юнайтед трябва да продължи да расте - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед има труден сезон в Англия, но се намира на третото място и има реален шанс да го запази, сигурен е мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер. Норвежкият специалист беше начело на Юнайтед при най-лошия старт на клуба през последните 30 години. По време на кампанията 20-кратните шампиони имаха множество моменти на колебание, но сега имат реални шансове да играят в Шампионската лига догодина.

"Трябва да изиграем на ниво и последния ни мач от шампионата. Трябва да продължим да растем, пътят пред нас е доста дълъг. Имахме и трудни времена през кампанията, някои разочарования, но растем. Това показва играна ни и класирането ни", каза Солскяер пред медиите. Юнайтед е в серия от 13 поредни мача без поражение в шампионата на Англия. Последната до момента загуба за отбора във Висшата лига е през януари срещу Бърнли.

"Има много фактори и причини. Трябваше да победим и Бърнли, но това е английският шампионат. Върнахме си вярата, увереността, имаше и смяна на атмосферата. Ако погледнете точно мача с Бърнли, трябваше да го спечелим. Влиянието на Бруно Фернандеш също е голямо, той определено прави разликата. Добре е, че най-силните ни футболисти са здрави. Момчетата продължават да работят много здраво и съм изключително доволен от растежа на тима", добави още Солскяер.

В неделя Манчестър Юнайтед гостува на Лестър в мач от последния кръг в шампионата. Равенство ще бъде достатъчно за "червените дяволи", за да финишират в челната четворка и да участват в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА