Last news in Fakti

24 Юли, 2020 17:43 1 393 2

Модрич: Бяхме убедени, че ще продължаваме да постигаме успехи дори и без Роналдо

  • реал мадрид-
  • титла-
  • роналдо-
  • напускане-
  • модрич-
  • рамос-
  • успехи

"Не бяхме смазани от мисълта, че той вече не е тук", заяви хърватинът

Модрич: Бяхме убедени, че ще продължаваме да постигаме успехи дори и без Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид си осигури поредната титла на Испания. Един от най-щастливите футболисти от постижението бе Лука Модрич. За 34-годишния хърватин това бе втора титла от Ла Лига, но без съмнение тази бе по-специална, тъй като, за разлика от 2017-а, бе спечелена без Кристиано Роналдо в състава.

Португалецът напусна в посока Ювентус през 2018-а, а в разговор със Sportske Novosti Модрич призна, че напускането на Роналдо не е притеснило особено неговите съотборници, които са продължили да вярват в способностите си и без него в отбора.

„Не трябва да обсъждаме колко важен бе Кристиано за Реал Мадрид, но трябва да кажа, че не бяхме смазани от това, че вече не е тук, в смисъл, че да не можем да имаме същите амбиции без него. Бяхме убедени, че и без него ще продължим да побеждаваме.“

В отсъствието на Роналдо в още по-важна фигура се превърна капитанът Серхио Рамос, а именно неговият принос бе отличен от Модрич. „Моят брат Серхио е феномен! И не го казвам, понеже за осем години изградихме специална връзка, прекарахме време със семействата, заедно бяхме във ваканция, а на терена преживяхме фантастични моменти и общи успехи. Рамос на 34 години играе на невероятно високо ниво и когато го видиш, е ясно колко ангажиран е и колко голямо е желанието му да печели. Той е нашият лидер и е най-добрият централен защитник в света.“


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    3 1 Отговор
    .... той и ти вече издишаш..лежиш на стара слава.. много хляб ще изядеш и пак няма да стигнеш Роналдо..
  • 2 Теди

    0 0 Отговор
    Защо пък трябва да го стига?Супер си е човека.