Last news in Fakti

24 Юли, 2020 19:14 1 526 2

Ясно е кога ще стартира новият сезон в Англия

  • висша лига-
  • дати-
  • старт-
  • мачове-
  • календар

Мачовете от Висшата лига стартират на 12 септември

Ясно е кога ще стартира новият сезон в Англия - 1

Новият сезон в Премиър лийг ще стартира да 12 септември и ще приключи на 23 май 2021 година. Решението е било одобрено днес от клубовете по време на специална среща, организирана от ръководството на Висшата лига. Това означава, че някои от отборите, които няма да играят в евротурнирите, ще имат около месец и половина за почивка и подготовка, тъй като настоящата кампания приключва в неделя.

Предполага се, че двубоят за "Къмюнити Шийлд" ще се проведе на 30 август. На 21 август пък ще бъде обявена програмата за новия сезон.

В краткото съобщение, публикувано от Премиър лийг, се казва, че продължават консултацията с Футболната асоциация и Английската футболна лига, за да се уточни календара за турнирите за купите.
Между края на следващия сезон във Висшата лига и началото на Европейското първенство ще има точно 18 дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234567899

    2 1 Отговор
    А ПУБЛИКА ШЕ ИМА ЛИ
  • 2 Златина

    2 0 Отговор
    В мъгливия сезон от 12.09.2020 до 25.02.2021 ще е забавно