Last news in Fakti

25 Юли, 2020 19:31 2 733 2

Салах: Не знам какво ще е моето бъдеще

  • салах-
  • клоп-
  • ливърпул-
  • титла-
  • работа-
  • бъдеще

"Сега искам да се насладя на момента", заяви египтянинът

Салах: Не знам какво ще е моето бъдеще - 1
Снимка: БГНЕС

Египетската звезда на Ливърпул Мохамед Салах се изказа уклончиво относно бъдещето си в клуба, след като стана шампион на Англия. Той допринесе с 19 гола за първата титла на мърсисайдци от 30 години.

"Сега искам да се насладя на момента. Никой не знае какво ще се случи в бъдеще. Ще видим, сподели Салах. - Спечелихме Шампионската лига, спечелихме Висшата лига, щастлив съм. Нека видим какво ще стане в бъдеще, но аз съм много щастлив от спечелването на тези трофеи."

Нападателят не крие, че основната заслуга за успехите е на мениджъра Юрген Клоп. "Няма тайна за успехите. Аз не вярвам в тайните във футбола. Вярвам в положената работа. След пристигането на Клоп, първото нещо, което опита да направи е да промени манталитета на играчите и да ги накара да мислят като победители. Той се справи отлично", коментира египтянинът.

Той не смята, че този сезон е бил много по-слаб за него: "Броят на головете този и миналия сезон не е много различен. Миналия сезон вкарах 22 гола във Висшата лига, а този - 19. Имаме още един мач и ако вкарах хеттрик, ще стигна до 22".


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обективен

    1 6 Отговор
    Твоето бъдеще е като футболист насред пясъците на Египет
  • 2 Аз,

    1 0 Отговор
    Клоп е голяма работа ,но футболът вече става все по безинтересен спорт от година на година.