Last news in Fakti

1 Септември, 2020 17:31 1 906 8

Стамен Белчев: Падна ни се доста коварен противник

  • белчев-
  • цска-
  • бате борисов-
  • лига европа-
  • жребий-
  • победа

"Излизаме само и единствено за победа", заяви наставникът на ЦСКА

Стамен Белчев: Падна ни се доста коварен противник - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА излиза за задължителна победа срещу БАТЕ Борисов в Лига Европа. Това каза в интервю за "Канал 3" треньорът на "червените" Стамен Белчев. Той коментира, че отборът му е можел да има и по-лек жребий за втория предварителен кръг, но в крайна сметка си е взел поука от срещата със Сиренс и има силите да продължи напред.

„Падна ни се отбор, който всяка година играе в европейските турнири, участва в груповата фаза. Приемаме жребия. Съперникът ни е в добра форма, първенството в Беларус не беше прекъснато. За тях това е добре”, каза Белчев.

„Важното е да се подготвим, а настройката ни да е само за победа. Да се играе само един мач е много по-различно”.

БАТЕ имаше пълно превъзходство в беларуския футбол, като спечели 13 поредни титли в страната и игра в групите на Шампионската лига и Лига Европа.

Отборът нашумя в България, след като през 2008 година направи истински подвиг, за да отстрани Левски с общ резултат 2:1 по пътя към групите на Шампионска лига.

„Добре е, че сме домакини. Феновете ще ни липсват. Основната ни поука от мача със Сиренс е, че в Европа силите са изравнени. И ако не си готов на 100%, нищо добро не те очаква”, заяви Стамен Белчев.

„Жребият можеше да бъде и по-добър, но няма какво да се коментира. Не можем нищо да променим”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наташа Винокурова

    1 0 Отговор
    Вярно си е. Статистика 13.08.2008 Левски пада с 1:0 за Беларуския тим в ШЛига
  • 2 Реалиста

    2 2 Отговор
    Излизали за задължителна победа.И Белчев май е слънчасал, но какво да каже човека.Не може да каже падаме и продължаваме напред.
  • 3 Чорбата

    3 3 Отговор
    Абе Стамене , с тези куци кранти кого ще биеш ?

    Коментиран от #4

  • 4 Бре

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Чорбата":

    Ше влезе сам и ще ги бие 🤣
  • 5 Белчев

    0 2 Отговор
    Че се свърже с извънземните и те ще се намесят само в краен случай в мача...демек още от втората минута
  • 6 Футбалерите са за бой

    3 0 Отговор
    И то далеч не само тези на ЦСКА. Ала Белчев все повече го харесвам. Готин човек е и е професионалист. На негово място не бих имал никакви нерви, но той винаги излиза с чест от всичко. Младенов щеше да се оправдава с променения състав, но Белчев дори ги изведе първи и някак си даже спасиха резила от Малта, нещо нехарактерно за българския футбол напоследък да устоят на такова изкушение.
  • 7 ЛЕВСКИ 1914

    2 2 Отговор
    Ивоо вземете пример от Крум Савов той казва че червените фенове го мразят за това че им казва че това е Литекс. Ето това е честен , безпристрастен и обективен журналист.
  • 8 Гуеду

    0 0 Отговор
    Гледах Беларуското първенство по време на пандемията, че то е по зле от нашето.Така,че имат голям шанс