Last news in Fakti

1 Септември, 2020 18:03 1 961 5

Венци Стефанов: Загорчич напусна по свое желание

  • стефанов-
  • раздяла-
  • напускане-
  • семейство-
  • щастие-
  • загорчич-
  • славия

"Искам наистина да вярвам, че след време пак ще се срещнем и може пак да работим заедно", заяви босът на Славия

Венци Стефанов: Загорчич напусна по свое желание - 1
Снимка: БГНЕС

Босът на Славия Венци Стефанов говори пред "Дарик", след като стана ясно, че Златомир Загорчич вече няма да е старши треньор на "белите". Стефанов обясни, че решението е било на Загорчич, за което той много съжалява.

"По желание на Заги разговаряхме вчера надълго и нашироко. Каза, че има нужда от почивка. Това беше негово желание. За което аз лично много съжалявам, но все пак всеки един човек има право да бъде щастлив. Затова съм се съгласил, като искам дебело да подчертая, че ръководството на Славия е доволно от това, че толкова време сме работили заедно. Сега малко ми е трудно да говоря на тази тема. Искам наистина да вярвам, че след време пак ще се срещнем и може пак да работим заедно", сподели Стефанов.

"Човешкото щастие не се гради само на някаква титла или някакъв успех в спорта. Всеки човек има право на личен живот, може би иска да отдели повече време за семейството. Все пак мислите ли, че на него му е лесно. Той е тук, а семейството му е в Нови Сад. Това имам предвид като казвам, че всеки има право да е щастлив и смятам, че това са нормални човешки неща и човек трябва да бъде разбран. Аз се старая и го разбирам. Аз не мога да говоря от име на Заги нямам право. Последният месец беше изнервен, но в никакъв случай това не е причина", каза още президентът на Славия.

"Да, спрял съм се на нов старши треньор, но когато всичко е окончателно ще го обявя. Ангел Стойков ще бъде треньор на Славия, нека да минат квалификациите на юношеските национали, нека си извърви своя път. Всичко е възможно. Стойков е играл в Славия. Той е човек, когото аз много харесвам и държа на него. Той има реални шансове да постигне успехи с юношеския национален отбор, така че в момента не трябва да бъркаме двете неща и не трябва да пречим. Да не стане заради бълхата да изгорим балтона.

Аз ще водя Славия след ерата Загорчич. Както досега. На треньорския пост ще видим – рано е още", завърши Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРЕН

    3 0 Отговор
    НАЛИ ТИ И ТВОЯТ ПАТРОН СЕ НАПРАВИХТЕ МАЗНИНКИ. КАКВО ВИ ПУКА????? ДОГОД. У 2РА ЛИГА.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Вече всичко

    0 1 Отговор
    бяга от българския футбол. По-добре да си води някой сръбски тим човекът, нашите отбори и за параолимпиади не могат да се класират.
  • 4 Бен Хур

    1 0 Отговор
    Батко Младеш ще ти прати нов треньор ако ме разбираш “ колега”
  • 5 Кой68

    0 0 Отговор
    Стига бе,Гарфилд ! То от жегата или килата е?