Last news in Fakti

21 Септември, 2020 13:18 1 698 2

Бейл: Върнах се в Тотнъм заради Моуриньо

  • бейл-
  • завръщане-
  • причина-
  • моуриньо-
  • тотнъм

"Нуждаем се от това да печелим трофеи, а той най-добре знае как да постигне това", продължи с хвалебствията уелсецът

Бейл: Върнах се в Тотнъм заради Моуриньо - 1

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо е главната причината, заради която Гарет Бейл е взел решението да се завърне в лондонския клуб. Това разкри 31-годишният уелсец, който в събота официално премина под наем до края на сезона в отбора, воден от Специалния. Бейл е очарован и от перспективата да оформи трио с Хари Кейн и Хюн-Мин Сон, като според него този тризъбец в атаката може да направи сезона много вълнуващ за Тотнъм.

"Той ми говори за няколкото позиции, на които би искал да играя. Аз очевидно останах доволен от чутото. Жозе Моуриньо е голямата причина за това да се завърна тук. Името му е добре познато и той е победител. Перфектният човек за Тотнъм. Нуждаем се от това да печелим трофеи, а той най-добре знае как да постигне това.

Да играем с Хари Кейн и Сон е вълнуваща перспектива за всички нас. Ако заедно вървим в една посока, може сезонът да бъде много вълнуващ", заяви Бейл пред BT Sport.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    2 0 Отговор
    Ако си паснат наистина могат да станат много яко трио... ще видим!
  • 2 0808

    0 0 Отговор
    .. стига лъжи, върна се заради парите...но Каин трудно ще те търпи...