10 Октомври, 2020 16:30 2 382 1

Федерер: Постепенно се връщам към тренировките, но без да се поставям под напрежение

  • федерер-
  • състояние-
  • коляно-
  • операция-
  • тренировки-
  • завръщане

"Няма да има повече операции”, коментира швейцарецът, който се възстановява от интервенция на коляното

Федерер: Постепенно се връщам към тренировките, но без да се поставям под напрежение - 1
Снимка: БГНЕС

Роджър Федерер разкри, че вече тренира, без да изпитва болка и вярва, че няма да се налага да ляга под ножа за нови операции на коляното. 39-годишният швейцарец претърпя две операции на коляното и през юни обяви, че няма да играе до края на 2020 година. Носителят на рекордните 20 титли от “Големия шлем” за последно игра на Australian Open, където загуби на полуфиналите от Новак Джокович. Очаква се Федерер да се завърне на корта в началото на 2021 година.

“На прав път съм. Постепенно се връщам към тренировките, но без да се поставям под напрежение. Ще вляза в турнирите, когато съм готов на 100%. В момента изглежда, че ще мога да се завърна за Australian Open през януари”, сподели Федерер.

“Не мога да тренирам по-дълго от 2 часа с ракетата в момента, но от известно време работя върху кондицията ми, без да изпитвам болка. Няма да има повече операции”, добави 8-кратният шампион на “Уимбълдън”.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пиленце

    0 0 Отговор
    Аааааа,затова го няма на "Ролан Гарос",аха!