15 Октомври, 2020 13:33 1 979 5

Тенисист избяга от Русия, защото го поставиха под карантина

  • куери-
  • бягство-
  • карантина-
  • коронавирус-
  • страх-
  • тенис

Сам Куери наел частен самолет и успял да се измъкне от територията на страната заедно с жена си и бебето им

Тенисист избяга от Русия, защото го поставиха под карантина - 1
Снимка: БГНЕС

Известният американски тенисист Сам Куери сътвори невиждан екшън в Русия, а последствията ще са тежки. 65-ият в световната ранглиста даде положителен тест за коронавирус по време на турнира в Санкт Петербург и получи указания да остане изолиран 14 дни в местен хотел със съпругата си и 8-месечния си син.

Американецът обаче реши, че няма да се съобразява със заповедите и организира бягство от Русия. Той нае частен самолет и успя да се измъкне от територията на страната заедно с жена си и бебето им. В момента Куери е в неизвестност.

Близки на тенисиста твърдят, че се е изплашил, защото местните власти са му казали, че ще го посещава лекар и може да бъде хоспитализиран. Куери се притеснил, че ще го отделят от семейството му за две седмици и те трябва да се оправят сами в изолация в хотела, затова решил да избяга.

Подозира се, че в момента Куери се намира в европейска държава, където при влизане не се изисква отрицателен тест.

АТП започва разследване на действията на тенисиста и се очаква сериозно наказание - глоба до 100 долара и спиране на състезателните права до три години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666666

    4 0 Отговор
    Сам ще се наиграе кухата лейка
  • 2 Дълбоко Виждащ

    1 0 Отговор
    Силно се притесних за очакваната глоба на Сам Куери...Дали не трябва да направите от сайта си нещо ,като Кутия за дарения за да помогнете на закъсалия финансово американски Джеймс Бонд?!
  • 3 Смех

    2 0 Отговор
    Ам' че тя, глобата много голяма - цели 100 долара! Самонадеян фуклю!
  • 4 Чичо Тони

    0 0 Отговор
    Глобата можехте да я пропуснете.
  • 5 дддд

    0 0 Отговор
    Ако това го беше направил руснак - щяха да ореват света.
    Обаче, щом е американец - човека просто се е уплашил, че ще го изолират.... и отишъл да сее зараза "в европейска държава, където при влизане не се изисква отрицателен тест."

    Много, много похвално!!!!