5 Ноември, 2020 13:45 2 493 1

Пике: Барселона имаше нужда от промяна

  • пике-
  • промяна-
  • нужда-
  • тенденция-
  • барселона-
  • куман

"Беше видно, че тенденцията беше да вървим надолу с всяка изминала година", призна защитникът на каталунците

Пике: Барселона имаше нужда от промяна - 1
Снимка: БГНЕС

Опитният Жерард Пике, който е сред водещите футболисти на Барселона, коментира бурните изминали няколко седмици, в които досегашното ръководство подаде оставка. Вече се работи по организацията на избори за нов президент.

“Промяната беше важна, защото беше видно, че тенденцията беше да вървим надолу с всяка изминала година - коментира Пике в сряда вечер. - Клубът е такъв, какъвто е. Намираме се в етап на много промени.”

Каталунците са с нов треньор от лятото насам, както и с доста подмладен състав.

“Този тим се нуждае от време - продължи бранителят. - Но пък знаем, че в Барса никога не ти дава цяла преходна година, защото от нас винаги се иска да печелим. Идват нови избори, ще има нов Борд на директорите и промяната ще бъде забелязана през идните месеци. Иначе ние като отбор осъзнаваме, че има много неща, които да подобрим в играта си. Но пък е имало и моменти, в които напрежението върху нас не винаги е било в разумния вид. Засега в Шампионската лига се движим добре, но трябва да се разиграем и в Ла Лига. Нормално е да не ни нареждат сред фаворитите в Шампионска лига след случилото се през последните сезони. Сега ние можем само да се трудим здраво, а опитът показва, че след това резултатите идват. Тази година няма да е лесна за нас, но ние вярваме, че можем да постигнем велики неща. Все още сме едва ноември, а в края на сезона резултатите ще покажат какво сме постигнали”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗиС 5

    3 1 Отговор
    Жерар,барай дупето на Шакирата,а футболният отбор все някакси ще се нагласи.