Last news in Fakti

10 Ноември, 2020 05:15 1 548 0

Мемфис Депай: Не обещавам, че ще остана до края на сезона в Лион

  • депай-
  • барселона-
  • трансфер-
  • лион-
  • обещание-
  • сезон

Нидерландецът не иска да си затваря вратата за трансфер в Барселона

Мемфис Депай: Не обещавам, че ще остана до края на сезона в Лион - 1
Снимка: БГНЕС

Мемфис Депай продължава да изпраща съобщения до Барселона, въпреки че преди няколко месеца трансферът му на „Камп Ноу“ така и не бе финализиран. Той все още мисли за каталунския отбор. Договорът на Депай с Олимпик Лион изтича на 30 юни 2021 година, но нападателят не изключва възможността и по-рано да си тръгне от френския отбор.

26-годишният футболист обяви, че няма да поднови своя контракт и намекна, че може да напусне още през януари на много достъпна трансферна сума.

"Няма да правя обещания, които не съм сигурен, че мога да изпълня. Не мога да обещая, че ще остана до края на сезона. Сега съм тук и всеки ден се опитвам да помагам на отбора”, заяви 26-годишният играч пред „Telefoot“.

"Дори да не мога да кажа всичко, което ми минава през главата в момента ... по отношение на това, което се случва, това, което виждам в клуба, има неща с, които честно казано не мога да съм съгласен", добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА