Last news in Fakti

10 Ноември, 2020 19:17 3 084 3

В Германия падна рядко срещан гол (ВИДЕО)

  • борусия мьонхенгладбах-
  • гол-
  • красота-
  • пета-
  • лазаро

Валентино Лазаро от Борусия Мьонхенгладбах сътвори истински шедьовър

В Германия падна рядко срещан гол (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

24-годишният австрийски футболист на Борусия (Мьонхенгладбах) Валентино Лазаро сътвори в неделя не просто един от головете на седмицата в Първа Бундеслига, но вероятно едно от топ попаденията за цялата 2020 година в германския футбол.

В четвъртата минута на добавеното време на мача между Байер (Леверкузен) и Борусия (Мьонхенгладбах) "аспирините" водеха с 4:2 в резултата. Гостите все пак нямаха намерение просто да доиграват срещата и Патрик Херман с хубаво центриране отдясно намери Лазаро в наказателното поле, а игралият за кратко и в италианския гранд Интер десен халф без никакво колебание изпълни един от най-сложните и атрактивни удари във футбола - т.нар. "скорпион". Отиграването беше просто перфектно и топката по красив начин се озова във вратата на домакините.

Вярно е, че шедьовърът на Лазаро "се роди" буквално в последните секунди на двубоя, при на практика решен мач, но това не прави попадението по-малко фантастично и виртуозно. Неслучайно един от ТВ коментаторите определи попадението като гола на годината.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 !!!?

    18 0 Отговор
    Перфектно !
  • 2 един от многото

    1 10 Отговор
    Не можах да видя много добре , но май , че чукна топката с опашката си.
  • 3 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    3 0 Отговор
    Голяма доза случайност и късмет, но КРАСИВО и резултатно...