11 Декември, 2020 12:18 3 365 2

Тони Фъргюсън: Когато аз побеждавах, Конър Макгрегър беше на социални помощи

  • фъргюсън-
  • шанс-
  • титла-
  • мексиканец-
  • макгрегър-
  • мма-
  • ufc

"Не съм получил шанс за титлата, защото съм мексиканец", оплака се боецът

Тони Фъргюсън: Когато аз побеждавах, Конър Макгрегър беше на социални помощи - 1
Снимка: instagram

Бившият временен шампион в лека категория Тони Фъргюсън се завръща този уикенд. Той ще се бие в подглавната битка на UFC 256 в Лас Вегас срещу опасен съперник в лицето на Чарлз Оливейра. Това е битка, която ще повлияе сериозно на кариерата на "El Cucuy", който за първи път от 8 години идва след загуба, пише "mma.bg".

През май Фъргюсън загуби от Джъстин Гейджи и се раздели със серия от 12 поредни победи. Мнозина вярваха, че Тони ще се справи с Гейджи, но това не се случи и Фъргюсън пое доста щети. 36-годишния американец се похвали с постиженията си и не пропусна да критикува своите колеги.

“Тази титла е мокър сън. Почти съм я стигнал, но те винаги я отдалечават от мен. Не знам какъв е проблема. Може би е в това, че съм мексиканец. Аз съм американец с мексикански произход. Печелих 8 години поред и бях в серия от 12 поредни победи. Тогава все още нямаше жени в UFC и Конър Макгрегър беше на помощи. Има и още много неща, но въпреки това все още не съм получил шанс за титлата. Аз съм тук и все още чакам.

Имам една титла у дома и мога да преследвам друга. Имам и трофей от Ultimate Fighter. Имам медали и съм властелин на пръстените с всички мои отличия. От UFC казаха, че Чандлър има битка, а малко по-късно той каза, че няма битка. В даден момент някой излъга и трябва да си оправят фактите.

Оливейра беше единствения силен боец, който изяви желание да се бием. Чандлър не искаше, Порие не искаше, Макгрегър избяга, а Хабиб изчезна. Има задници, които искат да слагат други бойци пред мен в класирането и да ме върнат на 5-тото място.

Къде сгреших? Никой не се е застъпвал за мен, за да получа шанс за титлата”, заяви Тони Фъргюсън.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Killer

    0 0 Отговор
    Всичко вече е купи/продай, заради туй ММА-ци вземат големи заплати, иначе никой от днешните няма да се съгласи да го млатят в клетка.
  • 2 Лазаров

    1 0 Отговор
    Тони е боец, издрържал физически и психически по голямата част от боевете си.Той обича да се бие,налага темпо и има здрава глава.Проблема но Фергюсън е че в живота е същия като в клетката..Грешка брат,в семейството трябва да си си коте,на улицата-лъв