Last news in Fakti

11 Декември, 2020 14:27 1 429 2

От Ботев Враца: Клубове като нашия не бива да имат претенции за дузпи, картони и немаркирани засади

  • ботев враца-
  • благодарствено писмо-
  • бфс-
  • съдийска комисия-
  • славия-
  • ирония

Врачани изпратиха иронично благодарствено писмо до съдийската комисия

От Ботев Враца: Клубове като нашия не бива да имат претенции за дузпи, картони и немаркирани засади - 1
Снимка: БГНЕС

От Ботев Враца пуснаха ''благодарствено писмо'' до съдийската комисия на БФС. Врачани публикуваха писмото ден след като загубиха с 1:2 от Славия в отложен мач от efbet Лига. При втория гол на "белите" имаше засада на Андреа Христов преди той да бъде фаулиран за наказателния удар.

Ето и цялото писмо от врачани без редакторска намеса:

"Благодарствено писмо

С настоящото писмо бихме желали да изразим благодарност и признателност спрямо работата на съдийската комисия на БФС и лично към нейния председател Костадин Стоичков. За пореден път назначените от вас арбитри се справят перфектно с ръководенето на мач на Ботев Враца. Възхитени сме от постоянството, с което работите в полза на българския футбол.

Уверени сме, че и в бъдеще ще продължите да ни изпращате най-компетентните и безпристрастни съдийски бригади.

Още веднъж благодарим за страхотното съдийство и дори бихме си позволили да предложим да бъдат увеличени съдийските такси в професионалния футбол! Момчетата ви си заслужават парите!

Искрено недоумяваме защо колегите от ПФК Монтана заплашват с напускане на групата и искат санкции за Волен Чинков. Категорично сме против подобни провокации! Клубове като нашите не бива да имат претенции за дузпи, картони и немаркирани засади, защото с това си поведение единствено рушим прекрасния имидж на българския футбол и съдийство. Още веднъж - БЛАГОДАРИМ", гласи съобщението.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345

    0 14 Отговор
    Селяни - все някой им е крив!!!!
  • 2 Диамантената ръка

    4 0 Отговор
    В Бг се играе без засади отдавна, страничните маркират само тъчовете...