Last news in Fakti

16 Декември, 2020 11:28 2 103 4

Рос Браун: Шумахер не знае, че синът му ще кара във Формула 1

  • шумахер-
  • син-
  • мик-
  • браун-
  • ferrari-
  • формула 1-
  • незнание-
  • тайна

"Мисля, че умишлено са му спестили тази информация, за да го предпазят психически от вълнението", разкри бившият шеф на Ferrari и Mercedes

Рос Браун: Шумахер не знае, че синът му ще кара във Формула 1 - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Формула 1 очакват завръщането на фамилията Шумахер в шампионата през следващата година. През 2021 г. Мик Шумахер ще се състезава за американския отбор Haas. Сега обаче един от близките приятели на семейството Рос Браун обяви, че легендарният Михаел Шумахер не знае, че синът му ще кара в най-популярния шампионат в автомобилните спортове.

"Самият факт, че Мик догодина ще кара във Формула 1, напомня на всички нас за жестокия инцидент, при който пострада баща му. Всички бихме се радвали, ако Михаел беше сред нас и наслаждаваше на дебюта на сина си. Шуми обаче не знае, че Мик ще се състезава през 2021 г. Мисля, че умишлено са му спестили тази информация, за да го предпазят психически от вълнението. В неговата ситуация всяка една емоционална промяна може да се отрази негативно“, заяви Рос Браун, който беше шеф на Михаел Шумахер във Ferrari и Mercedes.

"Според мен Мик се справя чудесно от гледна точка на обстоятелствата, пред които е изправен. Всички знаят кой е той и кой е баща му. Носи име, което може да отвори много врати в автомобилния спорт, но след това започва да тежи, когато започнеш да се състезаваш. Познавам семейството му и лично съм се убедил в каква любвеобилна обстановка израснаха децата на Михаел Шумахер. Наистина се надявам, че Мик ще успее във Формула 1 и да бъде наистина достоен наследник на баща си“, допълни Браун.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 какво да знае

    7 0 Отговор
    човека е в будна кома, няма възприятия, усет, говор, двигателна активност, и да искат няма как да му кажат, оставете човека на мира, дано да поживее макар и във вегетация, обикновено се приживяват 10 години, с грижите които са полагат за него дано изкара повече.
  • 2 Гост

    7 2 Отговор
    Както и ние Българския народ не знаем,че нашият баща Бойко ни краде и лъже всеки ден в продължение на 11 години.

    Коментиран от #3

  • 3 бРАУ РОС

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    умишлено са ВИ спестили тази информация, за да ВИ предпазят психически от вълнението
  • 4 кочо

    0 2 Отговор
    ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВНА ЖЕНА МУ КОРИНА.ТЯ Е ЧУДОВИЩЕ.