Last news in Fakti

18 Декември, 2020 16:02 3 454 7

Питър Фюри: Вярвах, че Кубрат Пулев ще победи Антъни Джошуа

  • фюри-
  • тайсън-
  • хюи-
  • пулев-
  • кобрата-
  • джошуа-
  • шансове-
  • претендент-
  • бокс

"Кобрата има сили и възможности да се върне отново като претендент и в друг ден, при други обстоятелства, да спечели", смята чичото на Тайсън Фюри

Питър Фюри: Вярвах, че Кубрат Пулев ще победи Антъни Джошуа - 1
Снимка: БГНЕС

Питър Фюри, който изведе Тайсън до победа над Владимир Кличко през 2015-а и превърна племенника си в световен шампион, изрази съжаление, че Кубрат Пулев не е победил Антъни Джощуа. В интервю за “Тема Спорт” той призна, че е очаквал Кобрата да стигне до успеха в събота вечер и е имал шансове да детронира британеца.

“Смятам, че Кубрат направи добър мач. Наистина вярвах, че той може да бие Антъни Джошуа. В ролята си на треньор мисля, че той се представи добре. Честно казано, демонстрира невероятна воля след онзи много тежък трети рунд. После имаше своите шансове да спечели, но вижте, това все пак е тежка категория. Не очаквах да се изправи след втория нокдаун, но той го направи и беше близо да обърне развоя на мача. Джошуа обаче наистина е от най-висока класа, не случайно е шампион. Ако трябва да съм честен, Джошуа се представи по-добре в конкретния мач. Но Кубрат има сили и възможности да се върне отново като претендент и в друг ден, при други обстоятелства, да спечели. Вижте - трябва да се гордеете, че имате такъв боксьор. Той е класен и е част от Топ 10 на света, това е сигурно”, каза Фюри.

Специалистът коментира и представянето на своя син Хюи, който победи по точки Мариуш Вах след 10 рунда. Той сподели и каква е вероятността да има реванш между 26-годишния Фюри и Кобрата.

“Хюи се представи доста добре, предвид, че отново му се отвори сериозна аркада. Той преодоля този проблем и доминира на ринга. Вах е много опасен, въпреки че вече е на 40 години, той си остава изключително опитен и силен боксьор. Нямаме търпение Хюи отново да се върне на ринга и да продължи изкачването си в ранглистата.

Колкото до реванш между него и Пулев, не сме говорили изобщо по тази тема. Никой не е обсъждал нещо подобно с нас, но ако от лагера на Кубрат искат, то ние ще сме готови. Хюи е готов да се бие с всеки един, няма значение. Можем да приемем реванш и в България, може да го направим в Англия, това не е толкова важно. Аз искам Хюи да боксира с най-добрите, а Пулев е от тях. Всичко зависи от желанието на Кубрат да се върне обратно. Ако той има такова намерение, ние сме насреща”, сподели Питър Фюри.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фАНТОМасс

    18 8 Отговор
    Тоз е луд , щом си е мислил , че Пулев е можел да бие Джошуа ! ! !

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Зъц

    8 4 Отговор
    Тоз на тежки наркотици.
  • 3 Vasilev

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "фАНТОМасс":

    Това е човека тренирал Тайсън Фюри да победи Кличко!Аз също мисля,че кубрат се представи под възможностите си..Много под тях.Но щом човека казва не е бил толкова зле!

    Коментиран от #5

  • 4 ЕЙ,ГОЛЯМ РЕЗИЛ!

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "фАНТОМасс":

    Негърът нанесе на Кубрат жесток,брутален и унизителен пердах! Това направо е позор!
  • 5 Ако ще

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Vasilev":

    Ако ще и Мохамед Али, и Джо Фрейзър и Джордж Форман да е тренирал едновременно мнението му е плод или на куртоазия / джендълменство/ или на тъпота.
    Кубрат нма нито сили ,нито възможности. Възможностите ги няма по рождение - липса на талант , както и като последствие - неправилно обучение, а силите вече го напуснаха, щото в тая игричка възрастта е от огромно значение...
  • 6 Тодоров

    9 0 Отговор
    Брутален пердах от един симпатичен и възпитан младеж над един тъмен, балкански субект със спорни спортни и личностни качества!
    Всеки българин е таял надежда, но ако сме обективни на Пулев му липсва Класа! Във всяко отношение! Боксовите му умения не са на висотата на претенциите да бъде на върха! Мисля, че той го разбираше и в конкретния мач нямаше самочувствието да предложи истинска битка за титлите. Не изглеждаше в подходящата, върхова форма! Казват боледувал наскоро! Да, това може да е лошо стечение на обстоятелствата за него, но къде му бяха стратегията и тактиката?! Наблюдавам го от години. Той не е прибавил нищо ново към боксовите си умения! Все така праволинеен, предсказуем и еднообразен на ринга!
    Неможе един боксьор да стои на пътя на нападащия го със серия от удари противник, без да бяга в страни или с движения на кръста да избегне част от тях! Неможе наведен да стои на място докато Джошуа, последователно му вкарва три, четири ъперкъта! Неможе да биеш шампиона с повтарящи се от първия до последен рунд ляв- десен насочени единствено към главата на противника! Сега ми дойде на ум и бих нарекъл играта на Пулев безидейна и безхитростна!
    Не допускам, че треньорите му не са виждали това и не са му обръщали внимание! Допускам, че той просто не слуша какво му се говори и не се учи от грешките на другите и своите си грешки. Самонадеян е! И логичното се случи. Той приключи! Безславно!

    Коментиран от #7

  • 7 И язи малко знаем у бокс

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тодоров":

    Браво, и Аз нямаше как да го кажа по-добре!!!