Last news in Fakti

2 Януари, 2021 14:40 1 646 0

Звезда на Байерн е много близо до трансфер в Реал Мадрид

  • дейвид алаба-
  • байерн мюнхен-
  • реал мадрид

Интерес към Алаба има от страна на повечето топ клубове в Европа, но според Marca най-близо до привличането му е Реал Мадрид

Звезда на Байерн е много близо до трансфер в Реал Мадрид - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Реал Мадрид се доближава до привличането на своята трансферна цел №1 Давид Алаба. Договорът на бранителя с Байерн Мюнхен изтича през лятото и няма да бъде подновен. Поради тази причина той вече е свободен да преговаря с всеки един друг клуб, а през лятото да премина там, като свободен агент.

Интерес към Алаба има от страна на повечето топ клубове в Европа, но според Marca най-близо до привличането му е Реал Мадрид. "Кралете" предлагат заплата от 10 милиона евро на сезон на австриеца, като контрактът е за 4 години.

28-годишният Алаба играе в Байерн от 2009-та, като до момента има 404 мача за баварците във всички турнири, в които е вкарал 39 попадения и е направил 49 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА