Last news in Fakti

6 Декември, 2012 16:00 991 0

Херо подписа с Черноморец за още 3 години

  • димитър димитров-
  • херо-
  • черноморец-
  • договор
Херо подписа с Черноморец за още 3 години - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров удължи своя договор с клуба и ще продължи да води отбора още 3 години, съобщи БГНЕС.

Това заяви изпълнителният директор на клуба Пламен Киряков, който също присъства на днешната пресконференция. "Постигнахме съгласие с г-н Димитров за удължаването на договора му с нови 3 години". Мисля, че днес Черноморец Бургас направи най-силния си трансфер.

Мога да кажа, че ръководството на клуба, както и акционерите, са изключително уверени за бъдещото му развитие за този период, защото го поверяваме в едни сигурни ръце.

Както през изминалата година и половина г-н Димитров спаси клуба в една тежка ситуация, така се надявам и в следващите години да даде един нов тласък за развитие на Черноморец Бургас. Знаете, че Херо винаги има много високи цели.

Ако състоянието на клуба позволява, ще преследваме най-високите цели, но така или иначе ние винаги играем за победа, място в призовата тройка и спечелване на купата". Както и досега, той получава пълната свобода и нашата подкрепа да развие тима, според своите виждания за футбола, сподели Киряков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА