Last news in Fakti

15 Февруари, 2021 17:30 2 357 7

Бивш треньор на Григор Димитров: Джокович преиграва с контузията си

  • муратоглу-
  • възстановяване-
  • съмнение-
  • контузия-
  • джокович-
  • australian open

"Не казвам, че лъже, но смятам, че проблемът му не е бил никак сериозен", заяви Патрик Муратоглу

Бивш треньор на Григор Димитров: Джокович преиграва с контузията си - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият треньор на Григор Димитров и настоящ на Серина Уилямс Патрик Муратоглу обвини номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович, че преиграва с контузията си.

Сърбинът страдаше от болка в ребрата по време на двубоя с американеца Тейлър Фриц, но два дни по-късно изглеждаше тотално променен срещу Милош Раонич. Джокович все пак взе няколко медицински паузи в двубоя с Фриц, което според някои му е помогнало да се измъкне от загубата.

"Не казвам, че лъже, но смятам, че проблемът му не е бил никак сериозен. Ако имаше разкъсване на мускул, както твърдяха някои, нямаше да може да се движи и да удря топката така. Даже смятам, че болката му помага, защото го разсейва и намалява натиска", коментира Муратоглу.

Той не е единственият, който се усъмни в сериозността на контузията на Джокович след Надал, Кириос, Циципас и няколко журналисти, които засипаха сърбина с въпроси как се е възстановил толкова бързо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    10 2 Отговор
    Добре, че е сърбин. Ако беше Гришо, досега да е засипан с помия от разни хейтърчета-родолюбци. Всички до един специалисти в тениса.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Българин

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Това са тролове, на които им плащат за да пишат негативни неща навсякъде. Целта им е да създават негативно настроение и разединени сред Българите. Най-често се срещат под статии за успели Българи. В реалния живот всички се подкрепяме. Факт.
  • 4 Annonimus

    2 1 Отговор
    Я, изтриха ми коментара,
  • 5 Никой

    0 1 Отговор
    Зад,,...
    .....ници
  • 6 Мимч

    2 2 Отговор
    Това е абсолютно вярно и почти всеки който разбира малко от тенис,знае,че са преструвки на Джокович и симулации,но има и кой да му се връзва на номерата,това е част от играта....
  • 7 Дълбоко виждащ

    1 0 Отговор
    Да остави Джока,а да коментира днешните срещи в групата на възпитаника му цици пас.....Коя от коя по курдисана!!!!А,възпитаникът му спечели...служебно!!В групата на Джокович,всички мачове бяха игрови и си личеше ясно!!Григор и Тийм направиха страхотен мач,Джокович срещу Раонич също,ами руснакът Карасев???Докато днес навсякъде имаше полегнала е Тодора,а Беретини измисли си контузия,да не се прави на артист!Утре има два игрови мача,колкото и да е зле очаквам Джокович да спечели,за да намали възможността за руско...германски комбини.....Другия мач е полуфинал,двамата играят перфектен тенис!!дано съдбата ни.....!!!