Last news in Fakti

21 Декември, 2012 12:56 971 0

Скоулс отново се отказва

  • скоулс-
  • фърдинанд-
  • гигс-
  • отказване-
  • манчестър юнайтед-
  • бенфика-
  • видич
Скоулс отново се отказва - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Пол Скоулс планира да се откаже от футбола окончателно през лятото, а с Манчестър Юнайтед могат да се разделят други двама ветерани - Райън Гигс и Рио Фърдинанд, съобщава английската преса, предаде БГНЕС.
 
Скоулси казал на приятели, че обмисля отказване през май, което вече да е завинаги. Сър Алекс Фъргюсън може да загуби и Гигс в края на сезона. Фърдинанд пък все още не е показал, че иска да удължи контракта си с тима. Предвид травмите на капитана Неманя Видич, Фърги вече обмисля нови подкрепления в защитата. Едно от тях е оцененият на 15 милиона паунда Езекиел Гарай от Бенфика. Португалците имат финансови проблеми и трудно плащат заплатата на бившия играч на Реал Мадрид. Централният бек на Молде Вегард Форен също е следен от шотландеца.
 
Скоулс се отказа в края на сезон 2010/2011, но после изненадващо се завърна на терена през януари тази година. След това той бе убеден да остане и през тази кампания, в която има записани 13 мача. Според ветерана, влиянието му на терена обаче намалява и той е на мнение, че вече е дал всичко възможно. Остава да се види дали Фъргюсън ще пробва да задържи опитния играч за още един сезон. Гигс е с година по-стар от Скоулс и също има договор за един сезон. Уелсецът е записал само осем срещи през тази година във Висшата лига. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА