Last news in Fakti

17 Март, 2021 19:45 1 156 0

Торино направи невероятен обрат срещу Сасуоло

  • торино-
  • сасуоло-
  • класиране-
  • обрат-
  • серия а-
  • берарди-
  • дзадза-
  • мандрагора

"Биковете" губеха с 0:2, но стигнаха до 3:2

Торино направи невероятен обрат срещу Сасуоло - 1
Снимка: БГНЕС

Торино направи обрат от 0:2 до 3:2 срещу Сасуоло за първия си домакински успех от началото на сезона. Гостите си осигуриха комфортен аванс от два гола още преди почивката с попаденията на Доменико Берарди, но в последния четвърт час от двубоя торинци направиха знаменит обрат и се поздравиха с трите точки. След успеха тимът, воден от Давиде Никола вече е с 23 точки и не е в зоната на изпадащите. Торино заема 17-ата позиция, докато Саусоло е осми с 39 пункта.

Срещата започна много добре за гостите, които вкараха ранен гол, дело на Доменико Берарди. Той се разписа още в 6-ата минута за 1:0. Последва натиск на „биковете“, но пропуски направиха Роландо Мандрагора и Томас Ринкон.

В 38-ата минута Сасуоло удвои аванса си благодарение на второто попадение на Доменико Берарди. Крилото на гостите получи от Джереми Троян и прати топката в мрежата.

След почивката Торино се втурна в нападение и в 77-ата минута намали изоставането си. Появилият се от резервната скамейка Симоне Дзадза се разписа. Четири минути преди изтичането на редовното време Мандрагора изравни. Той стигна пръв до избита топка от вратаря Андреа Консили, който парира удар от далечна дистанция.

Секунди по-късно Салваторе Сиригу направи блестящо спасяване след много опасен шут на Педро Обианг.

В добавеното време на мача Дзадза донесе победата на домакините, реализирайки за крайното 3:2. Нападателят засече с глава центриране отляво на Кристиан Асналди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА