Last news in Fakti

29 Март, 2021 18:45 1 604 1

Хавертц: Признавам, че имах проблеми в Челси

  • хавертц-
  • челси-
  • проблеми-
  • аклиматизация-
  • тухел-
  • доверие-
  • форма

"Знам, че нещата не се развиват гладко, но това е нормално, когато заминеш за чужбина", заяви 21-годишният талант

Хавертц: Признавам, че имах проблеми в Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Кай Хавертц призна, че има проблеми с адаптацията в Челси. 21-годишният талант пристигна на "Стамфорд Бридж" миналото лято от Леверкузен за 71 милиона лири. Германецът обаче не оправда очакванията, беше преследван от контузии и бе използван на множество позиции.

"Беше труден сезон. Знам, че нещата не се развиват гладко, но това е нормално, когато заминеш за чужбина. Отнема половин година или повече, за да се адаптираш", сподели Хавертц.

"В момента нещата се развиват добре и не искам да мисля прекалено много за тези негативни впечатления от миналото. Позитивно съм настроен и се надявам следващите седмици нещата да продължат в тази насока", допълни той.

Хавертц има 5 гола и 7 асистенции в 32 мача за Челси от началото на сезона. След пристигането на сънародника му Томас Тухел той започна да разкрива потенциала си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    0 0 Отговор
    тегаво започна момчето, така е. но е невероятен талант - усет за играта, пласиране, движение, работа с топката... неслучайно оня пън - рио фердинанд, го сравни преди няколко дни с берба.
    ако на стамфорд бридж са достатъчно умни - кай е бъдещето на челси.